Aflevering

Elke occasion wordt verkoopklaar gemaakt. Wij leveren iedere tweedehands auto rijklaar af. In tegenstelling tot de meeste bedrijven, rekenen wij hiervoor geen (verborgen) afleverkosten. Dit betekend natuurlijk niet dat de auto als nieuw is. Een tweedehands auto kan een krasje of andere gebruikssporen of afwijkingen hebben. Daarmee hebben wij rekening gehouden in de prijs.

Wij adviseren onze klanten altijd een aanvullend garantiepakket, deze zijn er in 2 soorten. Het is alleen in zeer uitzonderlijke gevallen mogelijk, auto’s zonder garantiepakket aan te kopen.

Garantiepakketten

850

Beperkt pakket (tot €10.000,-)

12 maanden garantie op de motor en de versnellingsbak

Check van alle vloeistoffen excl. airco

Kleine beurt

40-puntencheck bij aflevering auto

*Exclusief het verhelpen van elektronische meldingen en vooraf gemelde afwijkingen. Bij normaal gebruik, max. 15000 km p.j.

1500

Uitgebreid pakket (vanaf €10.000,-)

12 maanden garantie op de motor,
de remmen en de versnellingsbak

Check van alle vloeistoffen
Inclusief airco

Nieuwe APK

Verhelpen van urgente APK aanbevelingen

Een beurt volgens schema

Tenaamstelling nieuwe auto en evt. in te ruilen auto

40-puntencheck bij aflevering auto

*Exclusief het verhelpen van elektronische meldingen en vooraf gemelde afwijkingen. Bij normaal gebruik, max. 15000 km p.j.

Wil je meer uitleg over deze pakketten, vraag hiernaar bij onze verkopers!

Vanwege de snel oplopende prijzen en het beperkte aanbod goede occasions, hanteren wij nog geen prijsstijgingen, maar wel vaste prijzen. Helaas kunnen wij door onze snel wisselende voorraad, geen auto’s vasthouden die niet zijn aanbetaald.