Diensten

Wil je ook een tweedehands occasion kopen tegen een scherpe prijs? Voor het kopen van je occasion in Zeeland is het bezoeken van Rijk Auto’s zeker aan te raden! Bij Rijk Auto’s vind je een ruim aanbod aan gebruikte auto’s tegen goede prijzen. Rijk Auto’s Goes is het grootste BOVAG autobedrijf in dit segment van Zeeland.

Vind ook uw occasions in Zeeland

Of je nu zoekt naar een Audi, Volkswagen, Mercedes, BMW, Mini of een ander merk, dat maakt niet uit. Ons occasions Zeeland aanbod is namelijk dermate wisselend dat er voor iedereen altijd wel een mooi model te wachten staat! Mocht er niets naar je zin staan, maar wil je toch een auto kopen in Zeeland bij Rijk Auto’s dan kunnen wij altijd op zoek gaan naar de perfecte auto voor jou! Ook bij aankoopbegeleiding hebben wij zeer veel tevreden klanten!

Uw auto inruilen in Zeeland

Wil je je auto inruilen en geen gedoe met particulier verkopen? Bij Rijk Auto’s is het altijd mogelijk om je eigen auto in te ruilen. Als je bij ons langs komt, zullen we je auto uiteraard taxeren en bieden wij je een marktconforme prijs. De koffie staat vanzelfsprekend klaar! Voordat je je auto gaat inruilen in Zeeland is het bovendien ook van belang om te weten wat je terug wil kopen. Wij weten zeer goed wat voor occasions Zeeland te bieden heeft. Kies je voor één van de occasions van Rijk Auto’s? Dan betaal je uiteraard geen kosten voor het rijklaar maken. Wel adviseren wij altijd een extra aflever pakket om ook in de toekomst zorgeloos rijden te garanderen. 

Auto’s inkopen

Hebben wij geen occasion naar jouw wens staan? Ook dan kun je bij Rijk Auto’s terecht. Je auto inruilen in Zeeland is zo zeer gemakkelijk. Wij kopen indien gewenst ook je auto in tegen eerlijke, marktconforme prijzen. Vanzelfsprekend kun je daarbij ter plekke rekenen op een vrijwaring en zullen wij het de inkoop keurig netjes met je afrekenen.

Financiering

In samenwerking met De Autofinancier biedt Rijk Auto’s zowel financiering als verzekering voor je nieuwe auto. Ook financial lease is mogelijk. Bekijk de website van De Autofinancier voor meer informatie over Financieringen, Verzekeringen en Financial Lease.