Over ons

Rijk Auto’s is al jaren een gevestigde naam in de regio Zeeland en Goes met de hoogste klanttevredenheid! We zijn marktleider en specialist in tweedehands, sportieve, trendy auto’s van allerlei populaire merken. Dankzij deze veelzijdigheid in occasions, hebben wij veel ervaring in huis en weten we precies waar belangrijke punten zitten bij bepaalde auto’s.

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG. Dit geeft u als klant extra zekerheid en vertrouwen ten aanzien van uw nieuwe droomauto! En dat is wel zo fijn.
Rijk Auto’s zorgt er dan ook graag voor dat u met een gerust hart en uw favoriete occasion de deur verlaat.

Wilt u een tweedehands auto kopen in de regio Goes, Beveland of de provincie Zeeland? Wij zijn maar liefst 6 dagen per week geopend en staan graag voor u klaar.

Er komen dagelijks nieuwe modellen binnen. Volg ons daarom op Facebook en Instagram, daar kunt deze, net als op onze website als eerste zien! Dat is wel zo handig, want het gaat vaak enorm snel met onze nieuwste aanwinsten en de scherpe prijzen.

En mocht er onverhoopt geen passende occasion bij zitten of zoekt u iets speciaals? Wij verzorgen ook zoek- en aankoopopdrachten. Daarnaast weten onze verkopers precies wat er nog binnenkomt de komende dagen.

Neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Tot ziens bij Rijk Auto’s!